M A N I E R
this site the web

Ακροδεξιοί, stalinmedia με οδηγητή το αποκαλυπτικό σκουπιδαριό. Του Σ.Κούλογλου

Ότι τα μεγάλα πνεύματα- οι ακροδεξιοί συμπαθούντες των Ναζί και οι καρικατούρες του Στάλιν- συναντιόνται, το ξέραμε ήδη. Αυτό που αποκαλύφθηκε την Τρίτη το βράδυ είναι από που παίρνουν γραμμή: από το «αποκαλυπτικό δελτίο» του extra 3. 
Στο δελτίο «ειδήσεων» παρουσιάστηκε την Τρίτη μια ακόμη χονδροειδής επίθεση εναντίον της ΕΡΤ και εκπομπών όπως ο «Εξάντας» και το «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα» που πρόκειται να προβληθούν από τη ΝΕΤ τη φετινή τηλεοπτική χρονιά. Οι εκπομπές παρουσιάστηκαν ως ακριβές παραγωγές και προιόν ύποπτων συναλλαγών με την διοίκηση της εταιρείας ή και με την κυβέρνηση. Υπενθυμίζεται ότι ο «Εξάντας» κλείνει 10 χρόνια στην ΕΡΤ και το «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα» θα είχε κλείσει 16, αν το 2008 δεν είχε πέσει θύμα λογοκρισίας της διοίκησης Παναγόπουλου.
Το extra 3 παραλάμβανε την σκυτάλη από τον ραδιοτηλεοπτικό ΣΚΑΙ, που τις προηγούμενες ημέρες είχε ξεκινήσει ένα κακόγουστο καθημερινό σίριαλ εναντίον της δημόσιας τηλεόρασης με συναφές περιεχόμενο και συγκεκριμένους στόχους: την απόσπαση από την ΕΡΤ ενός μερίδιου τηλεθέασης αλλά και την πλήρη απαξίωση της, ώστε τελικά να ιδιωτικοποιηθεί.
Χαρακτηριστικό της ποιότητας του ανδρός, επικεφαλής του ΣΚΑΙ βρίσκεται σήμερα ο Χ.Παναγόπουλος, μέχρι πριν λίγους μήνες πρόεδρος της ΕΡΤ στην οποία επιτίθεται. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο άνθρωπος που ανάμεσα στα άλλα είχε χρεώσει την ΕΡΤ με  .....
1.2 εκατ. για μερικά logo αξίας μερικών χιλιάδων, έκανε βασική είδηση!! του σταθμού του το δήθεν ακριβό προϋπολογισμό του «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα». Στην πραγματικότητα, όπως ήδη σημειώθηκε, η εκπομπή κόστιζε το 2007 44.000 ευρώ το επεισόδιο. Λόγω των περικοπών, φέτος θα κοστίζει 31.500 ευρώ. Η εκπομπή είναι επομένως τουλάχιστον 30% φθηνότερη.
.Παρ ότι όλα αυτά είχαν επαρκώς εξηγηθεί, το «αποκαλυπτικό δελτίο» επανήλθε τη Τρίτη το βράδυ, ψαρεύοντας στα θολά νερά του λαϊκισμού και της μισαλλοδοξίας που δηλητηριάζουν τη χώρα. Αυτό που ίσως δεν περίμενε είναι ότι το ψευτοαναρχικό stalinmedia θα ακολουθούσε κατά πόδας. Λίγα λεπτά μετά την εκπομπή το stalinmedia έσπευσε να κάνει επίσημη ανάρτηση: «Επιβραβεύτηκαν οι υπηρεσίες του αστυνόμου Κούλογλου στον Παπανδρέου και στον Χρυσοχοϊδη. 35 χιλιάδες ευρώ και κάτι ψιλά θα πληρώνουμε μέσω της ΕΡΤ το κάθε κλεψίτυπο copy paste επεισόδιο της εταιρείας-βιτρίνας του αστυνόμου Κούλογλου». Κοίτα ποιος μιλάει για copy paste !!To «ντοκουμέντο»(δηλαδή η απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ) που συνόδευε το κέιμενο ήταν ακριβώς copy –paste από την ανάρτηση του fimotro, του blog του Παπαγιάννη που παρουσιάζει και το «Αποκαλυπτικό»-τρομάρα του-δελτίο.
Με μειωμένο βαθμό επαναστατικό-χαφιεδικής εγρήγορσης, οι ακροδεξιοί άρχισαν να αντιδρούν λίγο αργότερα. Ygro-pyr.blogspot, hellenicrevenge. Blogspot, eglimatikotita, ellinopsychos.blogspot, makedoniablogs και δεν συμμαζεύεται: « ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ" ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΣΤ.ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ»(ερώτηση δική μου: καλά ρε παιδιά γιατί μόνο Ελληνες; Οι μετανάστες δεν πληρώνουν ΔΕΗ;)Κερασάκι στη τούρτα, οι νεοναζιστές της «Χρυσής Αυγής»(φωτό).
Πέρα όμως από την προσωπική μου στοχοποίηση την οποία καλλιεργούν συστηματικά τους τελευταίους μήνες οι φασίστες και οι σοσιαλ-indy-φασίστες : στο ποσό των 31.500 ευρώ περιλαμβάνονται οι μισθοί 10 περίπου ατόμων που ασχολούνται με την παραγωγή της εκπομπής: δημοσιογράφων και ερευνητών, οπερατέρ, σκηνοθετών, μοντέρ, υπεύθυνων οργάνωσης και παραγωγής, τα έξοδα για τις αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα πάγια έξοδα(ενοίκιο,τηλεφωνα κλπ) το νόμιμο κέρδος της Lynx, της εταιρείας παραγωγής του “Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα όπως και άλλων εκπομπών(«Πρωταγωνιστές, «Ερευνα», «Φάκελοι»)που μόνο οι σταλινικoί, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, κουκουλοφόροι θα μπορούσαν να αποκαλέσουν «βιτρίνα».
Η αλήθεια είναι ότι αντίστοιχες παραγωγές στο εξωτερικό κοστίζουν τουλάχιστον 10 φορές ακριβότερα. Και παρά τα περιορισμένα μέσα που ξοδεύονται για τη παραγωγή τους, τα ντοκιμαντέρ εκπομπών όπως ο «Εξάντας» ή το «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα» βραβεύονται συνεχώς στο εξωτερικό σε μια πολύ αρνητική συγκυρία για την Ελλάδα, πωλούνται σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα επιστρέφοντας χρήματα στη δικαιούχο ΕΡΤ, πράγματα που οι κατ επάγγελμα πατριώτες(και οι σταλίνες της άλλης όψης του ίδιου νομίσματος) φυσικά παραγνωρίζουν. Και, ίσως το κυριότερο, προσφέρουν ένα διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν που δίνει αφορμή για προβληματισμό και συζήτηση.
Η τηλεόραση, ιδίως με κάποια ποιότητα, είναι ακριβό σπορ. Μια ώρα σήριαλ κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ και για αυτό τα σήριαλ έχουν περιοριστεί. Σίγουρα τα παράθυρα και τα διάφορα «αποκαλυπτικά δελτία» κοστίζουν- σε απόλυτους αριθμούς, όχι αν συνυπολογιστεί η ζημια που κάνουν στο πολιτισμό, στην ηθική και στην ικανότητα αυτού του λαού και των νέων να σκέπτονται - φθηνότερα. Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη σκέψη και στο διαφορετικό ή θα μετατρέψουμε τα πάντα σε πανομοιότυπα τηλεοπτικά σκουπίδια; Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα στο οποίο οι ασχήμιες των νεοναζί , stalinmedia και σία δίνουν αφορμή για να απαντήσουμε.  tvxs 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...