M A N I E R
this site the web

Συμβόλαιο Πουστιάς

Μία αναμνηστική φωτογραφία με τους Ευρωσοσιαλιστές ηγέτες καθάρισε και το τελευταίο στίγμα που ίσως να μαρτυρούσε αριστερή διάθεση σε αυτό το πράγμα που λέγεται πρωθυπουργός. Η επιλογή του από τους Ευρωπαίους εργοδότες του είχε καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που περίμεναν. Ο Αλέξης Πασόκος καθάρισε τους πιο δύσκολους λεκέδες σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ακόμα οι Έλληνες θεωρούν ακίνδυνη αυτή την γλυκιά φατσούλα. 
Γενικώς, τα καθάρισε όλα. Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε: 
Να κάνει την Ελπίδα και την Αξιοπρέπεια ταυτόσημες του προσώπου του σκοτώνοντας οποιαδήποτε ελπίδα για
αξιοπρέπεια είχε ο Έλληνας για να βγει από την επιβαλλόμενη χρεοκοπημένη κατάντια του.  
Να ολοκληρώσει το σχέδιο εξαφάνισης της μεσαίας τάξης στην χώρα δημιουργώντας σταθερά την ελίτ και την φτωχή τάξη των "αναξιοπαθούντων".
Την πώληση των πιο δυνατών περιουσιακών σημείων της Ελλάδας με αεροδρόμια και λιμάνια στην κορυφή της λίστας.
Να κάνει υποχείριο όλων των κρατών της Ε.Ε  την Ελλάδα μέσα από τον δανεισμό από τον κοινό ευρωπαϊκό ταμείο (ESM) υπογράφοντας με αυτό τον τρόπο την αιώνια καταδίκη της χώρας ως υποχείριο της Ε.Ε.
Να βάλει τον ΟΟΣΑ και την Παγκόσμια Τράπεζα στην χώρα ως "εργαλεία" για την ανάπτυξη.
Να δημιουργήσει Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων υπό την διοίκηση της Γερμανίας. 
Να κάνει ανεξάρτητο από το δημοκρατικό κοινοβούλιο Γραφείο Εσόδων υπό τον έλεγχο των δανειστών.
Να μετατρέψει τους δανειστές σε Θεσμούς βάζοντας και το Ευρωκοινοβούλιο ως τον πέμπτο επιτηρητή ανοίγοντας έτσι την πόρτα για τον μηδενισμό  της ισχύος του εθνικού κοινοβουλίου. 
Να κάνει κράτος εν κράτη τις τράπεζες και να βγάλει το  ελληνικό κράτος από το δικαίωμα ελέγχου πάνω σε αυτές.
Να σηκώσει φράκτες στα σύνορα της Ελλάδας με την καραμέλα "εμείς δεν πνίγουμε ανθρώπους" πετώντας το μπαλάκι ότι οι άλλοι έκλεισαν τα σύνορα διότι είναι εθνικιστές-φασίστες.
Να κάνει ένα Νταχάου προσφύγων την ίδια την χώρα παίρνοντας επιδοτήσεις από την Ε.Ε.
Να παγιώσει την άποψη ότι επιχείρηση που δεν παίρνει δάνειο από τράπεζα δεν πρέπει να υφίσταται. 
Να κάνει την σύνταξη επίδομα με το όνομα "εθνική". 
Να κάνει δεδομένο ότι επίδομα φτωχού, κοινωνικές κατοικίες, απασχόληση 5μηνων και ανάπτυξη με ματωμένα δανεικά από την Ε.Ε θα είναι η πραγματικότητα του μέλλοντος. 
Να βάλει funds που θα αγοράσουν όλα τα δάνεια, είτε εξυπηρετούμενα είτε μη, αποδεχόμενος με αυτή την κίνηση ότι η περιουσία του καθενός είναι προϊόν προς πώληση και όχι ιδιοκτησία.
Να παραδώσει στην Τουρκία το μισό Αιγαίο με ενδιάμεσο το ΝΑΤΟ.
Να μετατρέψει το ΝΑΤΟ από σφαγέα σε ειρηνοποιό οργανισμό πασπαλίζοντάς το με την ροζ ζάχαρη του αριστερού και του ανθρωπιστή που σώζει πρόσφυγες. 
Να ανοίξει τις συζητήσεις ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε με αφορμή το προσφυγικό που αυτός "ανθρωπιστικά δεν μπορούσε να διαχειριστεί αλλιώς". Κανένας άλλος πολιτικός δεν θα τα κατάφερνε την ώρα που η Τουρκία έχει ανοίξει πόλεμο με Σύριους, Κούρδους και όλους τους αριστερούς πολίτες  και πολιτικούς της γειτονικής χώρας να συνάψει ελληνοτουρκικό συμβόλαιο συνεργασίας.
Να κάνει την Μέρκελ ως την πιο ανθρωπίστρια Ευρωπαία πολιτικό που πέρασε από την δημιουργία της Ε.Ε. κλείνοντας δια παντός το κεφάλαιο ότι η Γερμανία κατέστρεψε την Ελλάδα και τους Έλληνες με την σκληρή πολιτική λιτότητας που ακόμα συνεχίζεται ανελέητα. 
Να εξαφανίσει τους αγώνες Ελλήνων και τον ελληνικό πολιτισμό λέγοντας ότι όλα ξεκίνησαν από τον "διαφωτισμό της Ευρώπης" και τις "αξίες της Ε.Ε" καίγοντας με ισχυρότερες ναπάλμ τις Ιδέες από αυτές που έπεσαν στον Γράμμο και στο Βίτσι.   Να καθαρίσει την ακροδεξιά πτέρυγα της Δεξιάς κάνοντας μαζί της συγκυβέρνηση. 
Να τελειώσει την ιδέα της ευρωπαϊκής αριστεράς προδίδοντας όλους αυτούς που πίστευαν ότι η Ευρώπη μπορεί να αλλάξει δείχνοντας για μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπό της.  
Να μηδενίσει την ισχύ των εθνικών δημοψηφισμάτων όταν αυτά ερχόταν σε σύγκρουση με την Ε. Ε κάνοντας σαφές σε όλους ότι κανένας λαός και κανένα δίκαιο δεν είναι πάνω από τα οικονομικά συμφέροντα της Ε.Ε.
Θα είναι αυτός που θα δημιουργήσει στην Ελλάδα το κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών απέναντι στο κόμμα των Ευρωπαίων Χριστιανοδημοκρατών εξαφανίζοντας μαγικά την αριστερά από την ελληνική ιστορία.
Τέλος, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο αγώνες 90 χρόνων αριστερών να τούς κάνει να φαίνονται ως γελοιότητα και ως μία ουτοπία που θα κατέστρεφε τον ολοκληρωτισμό της Ε.Ε και της κοινής νομισματικής ένωσης. Κατούρησε με μεγάλη περηφάνια πάνω στα κινήματα Ελλήνων, Ισπανών, Ιταλών και όπου το αριστερό κίνημα ήταν επικίνδυνο για την ναζιστική λαοπλάνα πολιτική της Ε.Ε.
Στην Σύνοδο των Βρυξελλών, που λαμβάνει χώρα, δεν είναι το προσφυγικό που "καίει", αλλά η παράδοση του τελευταίου ίχνους αξιοπρέπειας και ελπίδας που μπορεί να είχαν τόσο οι Έλληνες όσο και οι υπόλοιποι καταπιεσμένοι λαοί της Ευρώπης από τον άκρατο φιλελευθερισμό και φεντεραλισμό των (εθνικό) σοσιαλιστών τύπου Σουλτς, Ολάντ, Μοσκοβισί και όλων αυτών που κάθε φορά που μιλούσαν για δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών πρώτα έφτυναν στα μούτρα μας και μετά μάς χάιδευαν το κεφάλι ως καημένα προσφυγόπουλα βάζοντας υπό πίεση να υπογράψουμε Μνημόνια που δεν είναι τίποτε άλλο από συμβόλαια υποταγής και απαίτηση συγχώρεσης για εγκλήματα που δεν κάναμε ποτέ.
Σε 365 ημέρες ο Αλέξης κατάφερε να τελειώσει το θέμα "Ελλάδα" και να κλείσει οριστικά την πόρτα στην Ελπίδα ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα Φόβος. 
Τελείωσε την υπόθεση εναλλακτικών πολιτικών δημοκρατικών λύσεων, όχι μόνο σε εθνικό και ευρωπαϊκό αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο αφού το χρήμα που έπεσε για την προεκλογική του καμπάνια ξεπέρασε και αυτή της υποψηφιότητας του προέδρου της Αμερικής.  Από φιλοΜπουσικούς σκηνοθέτες τύπου Όλιβερ Στόουν μέχρι φιλοσόφους του μαρξοφιλελευθερισμού τύπου Ζίζεκ. 
Έγινε συνώνυμο της τελευταίας ευκαιρίας για αξιοπρέπεια, την οποία μαχαίρωσε πισώπλατα συνειδητά και ανελέητα αμέτρητες φορές, υπογράφοντας το πιο κατάπτυστο Συμβόλαιο στην παγκόσμια ιστορία.   
στον Τοίχο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...