Δυστυχώς όμως, παρόλο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το θέμα γεύσης, η εμφάνιση της δεν θυμίζει ιδιαίτερα σοκολάτα, αφού έχει πράσινο χρώμα, λόγω των ασυνήθιστων συστατικών της. Συγκεκριμένα αποτελείται από σπιρουλίνα και μικροσκοπικά φύκια με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α και Β12, που βοηθούν στην απώλεια κιλών.
Σύμφωνα με δηλώσεις ενός εκ των κατασκευαστών του νέου αυτού προϊόντος: “Οι καταναλωτές πρέπει να τρώνε μία ή δύο σοκολάτες σχεδόν μία ώρα πριν το κυρίως γεύμα. Θα νιώθουν ευχάριστα χορτάτοι.”
Τέλος, η επίσημη παρουσίαση της Lola έγινε δημόσια στην διεθνή έκθεση της Μαδρίτης και πωλείται σε συσκευασία των πέντε ή των 30 τεμαχίων.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου