M A N I E R
this site the web

Να ποίοι είναι οι προδότες .

Η χθεσινή δήλωση του γνωστού κ. Σόρος ότι "ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ελλάδας είναι ένα ισχυρό γκρουπ μέσα στην Ελλάδα, το οποίο θέλει την έξοδο από το Ευρώ", δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. "Πολλοί ιδιοκτήτες εφημερίδων και επιχειρηματίες", συνεχίζει ο επιχειρηματίας "θέλουν να πληρώσουν τους φόρους τους και τα χρέη τους σε δραχμές".      
Αυτοί είναι, λοιπόν, οι προδότες.

Αυτοί που έχουν βγάλει τα ευρώ τους έξω, θέλουν να τα φέρουν μετά μέσα και να το παίξουν από πάνω και εγγυητές της Ελλάδας της δραχμής. Αυτοί που δεν θέλουν να πληρώσουν τα χρέη τους, όπως κάνει ο υπόλοιπος ελληνικός λαός. Αυτοί που δεν θέλουν τις μεταρυθμίσεις και τον εξορθολογισμό τους κράτους γιατί δεν τους συμφέρει η χώρα να αναπτυχθεί, να έρθουν νέα κεφάλαια, επειδή επιδιώκουν να είναι το μοναδικό αφεντικό σε μία χρεοκοπημένη και αφανισμένη χώρα. 

Προδότες είναι αυτοί που μπαίνουν σε πολιτικά γραφεία,
χτυπάνε το χέρι απαιτώντας και μετά μισθώνουν τους κονδυλοφόρους μπράβους τους για εσχάτη προδοσία, για Γουδιά και λοιπά συναφή.

Προδότες είναι αυτοί που εμπαίζουν τον ελληνικό λαό, τον θυμώνουν τα πρωινά με τις υστερικές φωνές τους για κατοχή, κατάληψη της χώρας, και άλλα τέτοια αναχρονιστικά, ενώ οι ίδιοι ήσυχοι και ήρεμοι για το συμφέρον τους έχουν την καβάτζα στις τράπεζες του Βελγίου και της Ελβετίας.

Προδότες είναι αυτοί που δεν επιθυμούν να τελειώσει το νεοελληνικό πελατειακό σύστημα για να παραμείνει ο ελληνικός λαός σκλάβος των κομματαρχών και των συνδικαλιστών.

Προδότες είναι αυτοί που παρουσιάζουν τη Γερμανία ως τη μητέρα της κατοχής και κρύβουν τη δική τους κατοχή στη μεταπολιτευτική καθημερινότητά μας με τα εκ του ασφαλούς ξεφωνητά και επαναστατικά λαικοτράγουδα και ρητορείες της πεντάρας.

Προδότης θα είναι αυτός που μετά την απευκταία έξοδο από την Ε.Ε θα πει στον Ελληνικό λαό "Εγώ στα' λεγα. Τώρα ψήφισε εμένα και θα σου δώσω παντεσπάνι."

Γιατί, εγώ σου πήρα το ψωμί... (αυτό θα το εννοεί)
   Non Paper 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...