M A N I E R
this site the web

Οι επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου δικαιώθηκαν απόλυτα.

Οι πολίτες που επέλεξαν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, ψήφισαν πρόοδο και αλλαγή. 
Η Αθήνα βρέθηκε στην ευχάριστη θέση μετά από μία καταστροφική κακλαμανική θητεία να εκλέξει για δήμαρχό της έναν αξιόλογο άνθρωπο που είναι ανεξάρτητος και στηρίχτηκε από τέσσερα παρακαλώ κόμματα! Οι Αθηναίοι δεν ψήφισαν μόνο αντικακλαμανικά, η ψήφος τους είχε θετικό χαρακτήρα, ήταν ψήφος εμπιστοσύνης στον Γιώργο Καμίνη και στους αξιόλογους ανθρώπους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιό του.
Πρέπει να γίνει σαφές όμως πως δεν μιλάμε για νίκες του Πασόκ, μιλάμε για νίκες που ήρθαν μετά από ευρεία συναίνεση και συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων που στάθηκαν απέναντι στην συντήρηση.

Οι επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου δικαιώθηκαν απόλυτα. Πόσοι και πόσοι και μέσα από το Πασόκ δεν τον έψεγαν για τις επιλογές “ήττας” όπως τις χαρακτήριζαν των: Τατούλη, Καμίνη και Μπουτάρη και τελικά δικαιώθηκε και στις τρεις περιπτώσεις! Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στον Γιώργο Παπανδρέου, που δεν εισάκουσε τις εισηγήσεις ορισμένων να κατεβάσει κομματικούς υποψηφίους και επέλεξε να στηρίξει ανεξάρτητες υποψηφιότητες, που αν και δέχθηκαν αντιμνημονιακό πόλεμο, λίγο τους άγγιξε.
Στον Πειραιά τώρα το Πασόκ πλήρωσε την κακή θητεία του Φασούλα και τα πισωγυρίσματά του σε σχέση με την συμμετοχή του τέως δημάρχου στο ψηφοδέλτιο του Σγουρού. Ας ελπίσουμε πως ο Μιχαλολιάκος που απ' ότι φαίνεται θα τερματίσει την πολίτική του καριέρα στον Πειραιά θα κάνει το καλλίτερο δυνατό για τον δήμο.


Τέλος ας ελπίσουμε οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες που εξελέγησαν να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών των ψηφοφόρων τους!

 
Τσούγδω 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...