M A N I E R
this site the web

Η σπαραχτική ιστορία της Ginger που μεταφέρθηκε στο καταφύγιο για να ευθανατωθεί (Βίντεο)

Τα σκυλιά μας έχουν μια παράξενη ικανότητα να γνωρίζουν τι συμβαίνει. Μια ματιά στα κλειδιά και είναι έτοιμα να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Ένα βήμα προς τα παπούτσια και έχουν ήδη φτάσει στην πόρτα και περιμένουν. Μια μας
λέξη πχ ''μπισκότο'' και τρέχουν στο ντουλάπι.
 Μετά απ' όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι τα ζώα μπορούν να νιώθουν πότε δεν είναι πλέον επιθυμητά. Να γνωρίζουν ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο. Να γνωρίζουν ότι πρόκειται να πεθάνουν..

Αυτή είναι η σπαραχτική ιστορία της Ginger που κατάλαβε ότι θα πέθαινε γιατί ο κηδεμόνας της δεν την ήθελε πια...
Μια εθελόντρια φωτογράφος που πήγε να τραβήξει φωτογραφίες από τα σκυλιά που φιλοξενούνται σε ένα καταφύγιο της Καλιφόρνιας, αποθανάτισε την σπαρακτική περίπτωση της Ginger.

Ο κηδεμόνας της, την είχε μόλις μεταφέρει στο καταφύγιο ζητώντας από το προσωπικό να της κάνει ευθανασία. Ο λόγος; Δεν μπορούσε πλέον να τη φροντίσει άλλο.

Η Ginger κατέρρευσε στο πάτωμα..Το σώμα της έτρεμε από το φόβο..Το πρόσωπό της κολλημένο στον τοίχο και τα δύο της μάτια να κοιτάζουν γεμάτα τρόμο.. Καμιά περιγραφή δεν μπορεί να αποτυπώσει την τραγική σκηνή που θα δείτε στο βίντεο.

Ο κηδεμόνας της προσπάθησε να την σύρει έξω από τις εγκαταστάσεις του καταφυγίου. Μάταια όμως..Η Ginger αρνιόταν να περπατήσει..Ήξερε ότι ο δρόμος που την οδηγεί είναι ο θάνατός της. 

Τελικά ο άνδρας αναγκάστηκε να την πάρει αγκαλιά για να την μεταφέρει στον εξωτερικό χώρο. Η Ginger ήταν τόσο τρομοκρατημένη που αφόδευσε πάνω της καθώς μεταφερόταν στο πίσω μέρος του κτιρίου.

Η Ginger γνώριζε ότι ήταν ανεπιθύμητη. Γνώριζε ότι η ζωή της κρέμεται από μια λεπτή κλωστή.

Θα δείτε στο βίντεο πώς ο άνδρας απαντά ασυγκίνητα στις ερωτήσεις της εθελόντριας. 

Η τετράχρονη πιτμπουλίτσα εκείνη την ημέρα αφέθηκε στο καταφύγιο για να πεθάνει.  

Όμως μπορεί ο κηδεμόνας της να της γύρισε την πλάτη, αλλά πάντα θα βρίσκονται άνθρωποι που θα χαρίζουν ζωή..
Μια γυναίκα που είδε το βίντεο της Ginger, προθυμοποιήθηκε να την πάρει σπίτι της και να την φιλοξενήσει μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια για αυτήν. 
''Έχω σκυλιά, γάτες και παιδιά. Η Ginger θα είναι μέλος αυτής της οικογένειας, μέχρι να βρεθεί η δική της''.
Δείτε το θλιβερό βίντεο                                                                                                                                               
DogWorld

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...