M A N I E R
this site the web

Προειδοποιήσεις και επιθέσεις Anonymous κατά του Ισραήλ

Κατά του Ισραήλ βάλει η ομάδα χακτιβιστών Anonymous για τις αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας αλλά και γιατί οι αρχές του Ισραήλ επιχείρησαν να μπλοκάρουν το διαδίκτυο και τα μέσα τηλεπικοινωνίας στη Γάζα.
Οι Anonymous σε μήνυμά τους προειδοποίησαν την κυβέρνηση του Ισραήλ «να μην εμποδίσουν την πρόσβαση στο διαδίκτυο στα κατεχόμενα εδάφη και να σταματήσουν τρομοκρατούν τους αθώους πολίτες της Παλαιστίνης».

Παράλληλα επισημαίνουν πως το Ισραήλ έχει «σπάσει» 65 ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών χωρίς καμία συνέπεια και

τονίζουν τη διαφορά με το Ιράκ στο οποίο «η εισβολή, ο βομβαρδισμός και η καταστροφή του αποφασίστηκε για το σπάσιμο δύο ψηφισμάτων».

«Όπως όλες οι άλλες διαβολικές κυβερνήσεις που αντιμετώπισαν την οργή μας και εσείς δεν θα καταφέρετε να μείνετε αλώβητη», τονίζουν απειλώντας την κυβέρνηση του Ισραήλ.

Στη συνέχεια του μηνύματός τους οι Anonymous εκφράζουν την αλληλεγγύη του στους παλαιστινίους της Λωρίδας της Γάζας αναφέροντας πως «θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εμποδίσουμε τις δυνάμεις του Ισραήλ να σας επιτεθούν». «Να ξέρετε πως οι Anonymous είναι μαζί σας στον αγώνα σας. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε για να μπορείτε να μεταφέρεται σε όλο τον κόσμο τις εμπειρίες σας».


Ήδη οι Anonymous έχουν χτυπήσει αρκετές ιστοσελίδες στο Ισραήλ μεταξύ αυτών και της εισαγγελίας, όπου ο επισκέπτης έβλεπε ένα μήνυμα που έγραφε μεταξύ άλλων «Σταματήστε να βομβαρδίζετε τη Γάζα».

Σε ένα μήνυμά τους στο twitter του προς τον εκπρόσωπο της IDF (Israeli Defense Force) γράφουν: «Θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να μας περιμένετε». 
                                                                           TVXS   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...