M A N I E R
this site the web

Μυτιλήνη: Πυροβόλησε εν ψυχρώ σκύλο και χτύπησε τον ιερέα που διαμαρτυρήθηκε

Πριν από λίγα λεπτά, στην Μυτιλήνη ένα δίποδο τέρας ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ εν ψυχρώ σκυλί και το σκότωσε. Ο οδηγός του ημί-φορτηγού με αριθμό κυκλοφορίας ΜΥΒ-36** μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών, πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο έξω από το στρατόπεδο, στο προαύλιο της Ι.Μ. Ταξιαρχών Μανταμάδου, με καραμπίνα. Έχουν γίνει ήδη ονομαστικές καταγγελίες από τον ιερέα της Μονής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, όταν διαμαρτυρήθηκε ενάντια στο δολοφόνο δέχτηκε...γροθιές και οι παρόντες μπήκαν στη  μέση για να τον γλιτώσουν.

Καταγγελία έγινε και από τα μέλη της Κιβωτού που ήταν παρόντα. Η αστυνομία έχει ήδη ειδοποιηθεί και αναμένεται ο δράστης να συλληφθεί, καθότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία στα χέρια της Αστυνομίας, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Υπεύθυνος προανάκρισης είναι ο κ.Παναγής ο οποίος είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος και αυτή τη στιγμή κατατίθεται μήνυση.


Ενημέρωση 1:36 : Το σκυλάκι που πυροβολήθηκε είναι ένα μικρομεσαίο ημίαιμο,, σε μέγεθος Γκριφόν, και πέθανε ακαριαία!                                                                                                           Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι πήγε να προσκυνήσει στον τάφο της μητέρας του και το σκυλί...του επιτέθηκε!
Τον πυροβολισμό άκουσε ένστολος αστυνομικός και ζωόφιλος ο οποίος ήταν στο στρατόπεδο σε υπηρεσία (και εκείνη την ώρα ήταν στην εκκλησία, απέναντι). Βγήκε τρέχοντας έξω και είδε τον Παπά να φωνάζει στο δράστη ''Τι έκανες;;'' και αμέσως το δράστη να επιτίθεται στον Παπά!Επενέβη για να τους χωρίσει και πήγε άμεσα στο Α.Τ. όπου κατέθεσε μήνυση. Εχει και φωτογραφίες στα χέρια του με το νεκρό ζώο.

Κανένας δεν επιβεβαιώνει την ''επίθεση'' του σκύλου αλλά όλοι λένε ότι ο δράστης κατέβηκε από το όχημα μάρκας Μιτσουμπίσι και το πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Τελευταία ενημέρωση 23:11
Ο δράστης Μ.Π. κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο. Η αστυνομία δεν τον βρήκε στο σπίτι του όμως όλοι οι αστυνομικοί διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να τον ψάχνουν μέχρι να τον εντοπίσουν. Ο δράστης είναι περίπου 60 ετών, ασπρομάλλης και ιδιαίτερα εύσωμος. Το ημιφορτηγό του είναι λευκό, μάρκας Mitshubishi. Αν τον δείτε μπορείτε να ειδοποιήσετε το Α.Τ. Αγ. Παρασκευής.

Ο γιος του δράστη κάλεσε τον παπά Χρήστο ο οποίος είναι ιδιαίτερα συντετριμμένος από το περιστατικό, καθώς είναι πολύ ζωόφιλος άνθρωπος (είχε στειρώσει με δικά του έξοδα το συγκεκριμένο σκυλάκι που σκότωσε ο Μ.Π. πριν 3-4 μέρες) και τον ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ στον πατέρα του! Η μήνυση όμως έχει ήδη γίνει κα μάρτυρες είναι τόσο ο Μισαήλ Φ., αυτόπτης μάρτυρας και ιδιαίτερα θαρραλέος αφού κίνησε τις διαδικασίες αντί να ...χειροδικήσει καθώς και νεαρή γυναίκα που διατηρεί καντίνα στην περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν ψυχρώ πυροβολισμός έγινε μπροστά στα μάτια 5 ανήλικων κοριτσιών, τα οποία και τρομοκρατήθηκαν αλλά και κινδύνευσαν από τα σκάγια.
Δεν μπόρεσαν όμως να καταθέσουν λόγω του νεαρού της ηλικίας τους.                                    adespoto.gr                                                 

ΣΟΚ! Κρέμασε σκύλο σε φράχτη στο χωριό Καλλίθηρο της Καρδίτσας


'' Σήμερα 5-2-12 μας ενημέρωσε μια οικογένεια για το τραγικό αυτό περιστατικό. Πήγαμε και αντικρύσαμε νεκρό ενα σκύλο κρεμασμένο απο φράχτη δεμένο ανάποδα απο το πίσω του πόδι με σύρμα.

Μας ενημέρωσαν οτι είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτο.Φυσικά και θα αναλάβει και η αστυνομία. 


Υπάρχουν υποψίες για την ταυτότητα του δράστη.Κοινοποιώ λοιπόν και φωτογραφίες έτσι ώστε ΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!

Σε περίπτωση που κάποιος είδε κάτι ή άκουσε κάτι παρακαλώ να με καλέσει στο 6930434093 whats up ή μήνυμα στο προφίλ μου Ermioni Giannakou.

  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...