M A N I E R
this site the web

Ο Αγών του..δικαιώθηκε

Σαράντα χρόνια πασοκοτσογλάνια και δεξιοπαρακρατικοί έκλωθαν το αυγό του φιδιού. Όταν έσπασε είδαμε την σβάστικα του Σύριζα. Όσο περνάει ο καιρός βγάζουν τα καταπιεσμένα ναζιστικά απωθημένα τους κάτι τυπάκια τύπου Σπρίντζη, τύπου Κουρουμπλή και από πίσω τα υπόλοιπα κρίμα που προσπαθούν με το ευρωπαϊκό τους άρωμα, που ως βάση έχει εσάνς ναζιστικού γουρουνιού, να διώξουν την βρώμα από τον άκρατο επαρχιωτοπαρακρατισμό τους και τη ναζιστολαγνεία τους.
«Δεν είναι ιδιωτικοποίηση όταν πωλείται εθνικός δημόσιος
πλούτος και δε μπαίνει ένας ιδιώτης αλλά μπαίνει μια εταιρεία που είναι το Γερμανικό Δημόσιο", μάς είπε ο Σπρίντζης αναφερόμενος στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και ψάχναμε να δούμε το κρυφό πορτρέτο του Ιωάννη Ράλλη πίσω από τον πίνακα του Βελουχιώτη που κοσμεί το γραφείο του υπουργάρα. 
Τι άλλο θέλεις να ακούσεις, κακόμοιρε ψηφοφόρε της ριζοσπαστικής αριστεράς, για να καταλάβεις ότι έβαλες πλάτη να  γίνει η Ελλάδα επίσημο γερμανικό έδαφος; Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι όσοι εργάζεστε στο ελληνικό δημόσιο με την φιλοσοφία του Σύριζα, δουλεύετε για το γερμανικό δημόσιο. Το καθήκον σας για φοροεισπράξεις, πρόστιμα, χαράτσια, ελέγχους σε αποικιοκρατούμενους Έλληνες το κάνετε υπέρ της πατρίδας σας, Γερμανίας, και όχι υπέρ της Ελλάδας. Λίγο ακόμα και ο Σπρίντζης θα το κατεβάσει το πορτρέτο του Βελουχιώτη που κρύβει Ράλλη και θα ανεβάσει του Αδόλφου με καντήλι δίπλα. Πατήρ Χίτλερ, υιός Σύριζα και άγιο ρεύμα (αριστερό).
Άκου εκεί τα αεροδρόμια της Ελλάδας θα ανήκουν στην Γερμανία άρα είναι και πάλι του δημοσίου! Θα είχαν φάει  την σκόνη του, αν ζούσε την εποχή του Χίτλερ, τόσο ο ομόλογός του υπουργός Μεταφορών, Γιούλιους Ντόρπμυλλερ όσο και ο υπουργός Αεροπορίας, Χέρμαν Γκέρινγκ. 
Τι να μάς πει ο Ντόρμυλλερ και ο Γκέρινγκ. Εδώ έχουμε τον φον Σπρίντζερ. Αν ήταν ο Γκέρινγκ αεροπόρος στα νιάτα του, ο Σπρίντζερ είναι αλεξιπτωτιστής αριστερός στα γεράματά του. Σπάει ρεκόρ ελεύθερης πτώσης στην ξεφτίλα. 
Πώς ο Γκέρινγκ ήταν εθνικοσοσιαλιστής πριν τον εθνικοσοσιαλισμό του Χίτλερ, έτσι και ο Σπρίντζερ ήταν εκπρόσωπος της ΡΑΣΚ. Ριζοσπαστική Αριστερή Σοσιαλιστική Κίνηση που δημιουργήθηκε για να στηρίξει τον Γιώργο Α(αααααααα) Παπανδρέου για να υπογράψει το Μνημόνιο 1. Μετά η ΡΑΣΚ έγινε αντιμνημονιακή με απίστευτο σλόγκαν: "Δυνάμεις εναντίον στην συνέχιση του ελέγχου και της υποτέλειας της χώρας μας από το Διευθυντήριο της Γερμανοκεντρικής Ευρώπης". Και ο έρχεται ο Ρασκ Σπρίντζερ σήμερα να μάς πει ότι τα αεροδρόμια της Ελλάδας θα ανήκουν στο δημόσιο της Γερμανίας άρα της Ελλάδας. Αυτό δεν ήταν φιδάκι που βγήκε από το αυγό, αυτό ήταν ο Γκοντζίλα με σβάστικα!
Το δεύτερο ναζιστικό  Γκοντζιλάκι που ξεπήδησε από την πασοκική κλώσα και προστατεύεται από τον Σύριζα ως κόρη οφθαλμού,  είναι ο Κουρουμπλής. Ο τεράστιος αυτός πολιτικός έκανε τον υπουργό του Χίτλερ, Λεονάρντο Κόντι να σκίσει τα πτυχία του. 
Ποια θεωρία  περί ευγονικής, ευθανασίας και Άριας φυλής. Τα πράγματα για τον Κουρουμπλίρερ είναι απλά, φέρνουν κέρδος και έχουν απόδοση 100% στον πληθυσμό που πρέπει να πεθάνει και όχι στα άθλια αποτελέσματα του Κόντι. 
Ο Κουρουμπλίρερ βάζει στο στόχαστρο για εξαφάνιση τάκα-τάκα 4 εκατ. Έλληνες που είναι ανασφάλιστοι και άλλα τόσα που δεν γουστάρουν να κάνουν προληπτικό έλεγχο για καρκίνο. 
Ο Κόντι παρά τον ναζισμό του Χίτλερ με το σύστημα του περί ευθανασίας κατάφερε να "καθαρίσει" τον πλανήτη μόνο από 200,000 ανεπιθύμητα στοιχεία του πληθυσμού της Γερμανίας. Τι να μάς πει ο Κόντι για την Κλινική της Όβινσκα, όταν ο Κουρουμπλίρερ θα κάνει Κλινική Εκκαθάρισης όλο το ελληνικό σύστημα Υγείας. 
Άσε που δεν θα χρειάζεται να τους καίμε τους σπάταλους ασθενείς Έλληνες. Θα τους θάβουμε για να κερδίζουμε και από τα ενοίκια τάφου υπέρ του Γερμανικού Δημοσίου Ταμείου. 
Έκανε αρκετά χρόνια το αυγό να σκάσει, αλλά έσκασε γεννημένο από αριστεροσοσιαλιστοπαρακρατικό κώλο που δρούσε από άκρου εις άκρον της Ελλάδας. Παλιά κλασσική συνταγή του μέγα Συριζαίου Χίτλερ: Ο ναζισμός πάντα 'στήνεται" σε καφενεία και μπυραρίες, εξαπλώνεται σε μια  "οικονομική κρίση"  και δοξάζεται μέσω δημοκρατίας.             Στον τοίχο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...