M A N I E R
this site the web

Ο σκληρός Ιούλης του 2015

Της Κατερίνας Γκαράνη
Τι θα γίνει με το 30% του ελληνικού λαού που δεν συμμετέχει στις δράσεις και την υποστήριξη της κατοχικής κυβέρνησης; Τι θα γίνει με το υπόλοιπο των Ελλήνων που είναι στην γωνία και δεν "τσιμπάει" σε κυβερνήσεις εθνικής ενότητας και κατοχικών εκλογών που θα γίνουν μόνο και μόνο για να μην αλλάξει όνομα η "Προεδρευόμενη Δημοκρατία" της αποικίας Ελλάδας; 
Πόσοι πάλι θα τσιμπήσουν το δόλωμα της ανένταχτης "αριστεράς" των Λαφαζαναίων και του ΚΚΕ των Παφίληδων; Άντε να τους βάλουμε πάλι στην Βουλή να ανεβαίνουν στο βήμα για να νιώθουμε ότι υπάρχει κάποιος που μάς υπερασπίζεται; 
Πώς θα δικαιολογήσουν την βουλευτική τους έδρα βουλευτές
του ΚΚΕ και αριστεροί των νέων κομμάτων που θα εισβάλλουν στην βουλή όταν γνωρίζουν ότι ούτε επερωτήσεις δεν μπορούν να κάνουν πλέον, αλλά ούτε και έλεγχο της όποιας κυβέρνησης ως αντιπολίτευση; Τι δουλειά θα έχουν αυτοί που υπερασπίζονται ιδεολογικά τα δικαιώματα και την ελευθερία των Ελλήνων να συζητάνε με τα 4 πλειοψηφικά κόμματα που υπέγραψαν υποδούλωση;
Τι θα γίνει από τον Σεπτέμβριο και μετά; Πώς θα μπορούν με την βουλευτική τους παρουσία να σταματήσουν την πώληση του νερού της χώρας, του ορυκτού πλούτου, των ποταμών, των θαλασσών και των βουνών της πατρίδας; Το 70% αποφάσισε Κατοχή. Τι θα γίνει με το άλλο 30%; Θα πεταχτούμε σε χωματερές ανθρωπίνων ψυχών παίρνοντας επιδότηση 150 ευρώ μέσω επιδόματος αλληλεγγύης για να μην κάνουμε φασαρία; Ούτε ξερονήσια δεν υπάρχουν πλέον να μάς στείλουν διότι πωλούνται κι αυτά ως επενδύσεις δυτικής ανάπτυξης. Στον  Άη Στράτη θα στηθεί το νέο Super Paradise του Αιγαίου κι εσείς ακόμη μιλάτε για Μνήμες της Αριστεράς; Μέχρι και το Σκοπευτήριο της Καισαριανής έγινε ο μπιντές που ξέπλυνε τον Τσίπρα προκαταβολικώς για αυτό που θα έπραττε έξι μήνες μετά.
Ας απαντήσουν οι χρυσοπληρωμένοι επί δεκαετίες βουλευτές της αριστεράς που ξαφνικά αντάρτεψαν και οι βουλευτές του ΚΚΕ. Δεν βλέπουν ότι η απειλή του Βαγγέλη Βενιζέλου περί "μικρασιατικής καταστροφής" αν είμαστε εκτός Μνημονίων έγινε πραγματικότητα εντός Μνημονίων; Αν δεν είναι αυτή Μικρασιατική Καταστροφή τότε τι είναι; Επειδή δεν έβγαλαν τα γιαταγάνια να μάς σφάξουν και δεν μάς στοίβαξαν σε καράβια για άλλη γη, δεν έγινε τίποτε; Όλα καλά και συνεχίζουμε; 
Τι θα έχουν να πουν μέσα στην Βουλή οι του ΚΚΕ, οι ΑΝΤΑΡΣΥΑνοί και οι Λαφαζαναίοι υπέρ των αγροτών όταν πέρασε με την ψήφο του 70% του ελληνικού λαού να τελειώσουν διά παντός με τα νέα μέτρα την πρωτογενή παραγωγή στην Ελλάδα; Να βγάλουν πάλι τους αγρότες να κλείσουν τους δρόμους; Ποιους δρόμους; Τους ιδιωτικούς πια; Αν τολμήσουν να σταματήσουν ακόμα και ένα αγροτικό πλάγια των ιδιωτικών οδών τους (όπως Εγνατία) πάνε μέσα για καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας. Θα τρώνε ξύλο από τα κρατικά ΜΑΤ και τα ιδιωτικά σώματα φύλαξης περιουσίας.
Τι θα πούνε την στιγμή που η αμερικανογεννημένη ΔΕΗ θα πουληθεί; Δεν ξέρουν ότι δεν πωλείται μόνο ο εξοπλισμός της αλλά ποτάμια, παραποτάμιες εκτάσεις, πηγές και λιγνίτες στον επενδυτή; Θα καλέσουν το 30% να κρατάει καραούλι με δίκαννα να πυροβολεί τους εισβολείς που θα μπουν στην γη τους ή θα τους καλέσουν να ψηφίσουν αυτούς για να αλλάξει το σύστημα; Το σύστημα δεν αλλάζει από μέσα αντιθέτως όποιος μπει να το αλλάξει γίνεται ένα με το σύστημα. Άπειρα τα παραδείγματα. 
Η χώρα Ελλάδας έχει κλείσει οριστικώς. Το αποφάσισε το 70% του ελληνικού πληθυσμού. Οι λόγοι δικοί του και δεν αφορά πλέον το 30%. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με αυτό το κομμάτι του λαού που δεν γουστάρει ούτε Κατοχική Δημοκρατία, ούτε ΝΑΙΝΑΙκους, ούτε δήθεν αριστερούς, ούτε δήθεν κομουνιστές, ούτε δήθεν πατριώτες. 
Γιατί  γίνεται αποκλειστικά αναφορά στα αριστερά έδρανα του κοινοβουλίου; Μα για τον απλό λόγο ότι τα έδρανα τα εξαργύρωσαν από ξύλο, φυλακίσεις, βασανιστήρια και εξορίες Ελλήνων που δεν γούσταραν ποτέ υποταγή από τον καιρό προ της Ακροναυπλίας. Αυτό το ποσοστό που αποτελούσαν τα "κακά παιδιά" των διορισμένων κυβερνήσεων της Ελλάδας από το 1944. 
Θα τιμήσουν τα έδρανά τους και τα παντελόνια τους ή θα μείνουν και αυτοί με τις κιλότες κατεβασμένες όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους που δημοκρατικά και νόμιμα έχουν καπαρωμένα τα έδρανα με την στήριξη του 70% του λαού; 
Ξεκαθαρίστε οι του ΚΚΕ και οι υπόλοιποι της εξωκοινουλευτικής αριστεράς που λαμβάνετε μέρος σε κατοχικές εκλογές για να μπείτε κι εσείς στο κοινοβούλιο, τι ακριβώς δουλειά θα κάνετε μέσα σε ένα κοινοβούλιο το οποίο τουλάχιστον επί μια δεκαετία βάση της Συνθηκολόγησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ δεν θα μπορεί ούτε να προτείνει σχέδιο νόμου ή να κάνει ερώτηση σε υπουργό εφόσον οι οδηγίες έρχονται απευθείας από τις Βρυξέλλες και επικυρώνονται από εκεί. 
Το 70% του ελληνικού πληθυσμού αυτό επέλεξε, αυτό θέλει, αυτό γουστάρει. Δεν έχετε, λοιπόν, ούτε την δικαιολογία να μιλάτε εξ ονόματός του. Είναι η πλειοψηφία, είστε η μειοψηφία, τέλος. 
Απαντήστε τι ρόλο ακόμη παίζετε και κρατάτε τις βουλευτικές σας καρέκλες και το απίστευτο ότι συνεχίζεται να συμμετέχετε σε εκλογές σε μια χώρα υπό κατοχή. 
Εσείς που υποστηρίζετε ότι ο κομουνισμός είναι το πιο μοντέρνο κίνημα γιατί κάνετε τα πάντα να το κρατήσετε ως μουσειακό είδος με πορείες και πλακάτ και "αγώνες σε εργασιακούς χώρους". Ποιους εργασιακούς χώρους; Των 3 εκατ. ανέργων και των 5μηνων κοινωφελούς εργασίας σε κατοχικούς Δήμους και Περιφέρειες;  Μήπως εννοείτε ότι περιμένετε ότι όταν έρθουν οι ξένοι εισβολείς και καπαρώσουν τα πάντα με έργα ανάπτυξης, τότε να κάνετε την επανάσταση των εργατών και αγροτών που θα παίρνουν 200 ευρώ χωρίς ασφάλεια δουλεύοντας 12ωρο; Αυτός είναι ο ρόλος της πραγματικής αριστεράς; Να κάνει πλάτη στον καταπατητή των δικαιωμάτων για να μπορεί να έχει ρόλο βουλευτικής ύπαρξης στήνοντας συνδικαλιστικές εξεγέρσεις με ραβασάκια;
Τι ακριβώς περιμένετε; Να γίνουν μεμονωμένα περιστατικά ανταρσίας και να μπουζουργιάσουν Έλληνες για να μπορείτε να κάνετε συναυλίες απελευθέρωσής τους με τον Μίκη Θεοδωράκη; Ίσως σας συμφέρει να οδηγηθούν τα πράγματα σε μεμονωμένες καταστάσεις έκρηξης, αλλά εφόσον δεν είναι μετά από εντολή της ηγεσίας σας πολύ εύκολο να χαρακτηριστούν όσοι τολμήσουν στιγμιαία και μεμονωμένα να τινάξουν τον ζυγό στον αέρα, ως προβοκάτορες. 
Την μεγαλύτερη πολιτική ευθύνη αυτή την ιστορική στιγμή δεν την έχουν οι κατοχικοί ηγέτες που έβαλαν την χώρα όχι σε τρίτο Μνημόνιο αλλά στην Πρώτη Επιλεγμένη Υποδούλωση. Την ευθύνη την έχουν οι εκπρόσωποι της πραγματικής αριστερής πλευράς. Δεν έχετε ιδέα ποιο είναι το ερώτημα του 30% των Ελλήνων που δεν υποκύπτουν. Το μόνιμο ερώτημά τους από το 2010 είναι: "Τι δουλειά έχει το ΚΚΕ στην Βουλή όταν ο πραγματικός λαός του είναι ενάντια στην Βουλή". 
Ιστορική ευθύνη δεν έχουν οι εκπρόσωποι της ελληνικής πλειοψηφίας, έχουν οι εκπρόσωποι του αριστερού χώρου που δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέρα από το να μην περάσει το ποσοστό του 10% η πραγματική αριστερά στο κοινοβούλιο. Το ξύλο και οι φυλακίσεις αριστερών επί 80 χρόνια έφερε το δημοκρατικό πολίτευμα, το οποίο με μία υπογραφή "αριστερού" πρωθυπουργού έφερε κατοχικό πολίτευμα. Είδατε τι γίνεται όταν συνδιαλέγεστε με συνειδητούς  προδότες μιας ιδεολογίας; Είδατε ποιος είναι ο σκοπός αυτών που θέλουν να "χτυπήσουν το σύστημα από μέσα";
Σκίστε εκείνο το κωλόχαρτο του Τσόρτσιλ και βάλτε το στον κώλο της Ξεφτιλοδημοκρατίας που υποστηρίζετε με την παρουσία σας στο κοινοβούλιο διότι σε μια χώρα 70% ηλιθίων δεν μπορεί και το υπόλοιπο 30% να κάνει λοβοτομή για ευρωπαϊκή επιδότηση. Μπροστά στην ελευθερία της χώρας δεν θα στηθούμε ως πορνίδια για μια ασφαλή ζωούλα και ένα κατεψυγμένο πιάτο φαΐ προσφορά από το Lidl.
Αφήστε τις κουβέντες και τις αόριστες διαχρονικές απειλές "με το όπλο παρά πόδα". Κουλάθηκε το πόδι, σάπισε το χέρι, σκούριασε το όπλο, τελείωσε η Ελλάδα κι εσείς ακόμα να ξυπνήσετε από τον λήθαργο της κοινοβουλευτικής σας έδρας. Πάει η εποχή των όπλων, ήρθε η εποχή του συνθήματος "με την πατρίδα στην καρδιά".
Το 30% πάντα εκεί έξω ήταν όταν εσείς οι κάτοχοι των αριστερών διαπιστευτηρίων θέλατε να μπείτε μέσα. Ή βγαίνετε, λοιπόν, έξω να ζήσετε την πραγματικότητα ή μένετε μέσα και υπογράφετε την υποταγή σας με την παρουσία σας στο διευθυντήριο της Ναζιστικής Ελληνικής Βουλής. 
Το ξεκαθάρισμα δεν έγινε μόνο στον λαό, έγινε και στα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας. Η παραμονή σας σε αυτό το σύστημα σας καθιστά δηλωσίες χωρίς όμως τα τσόκια αυτών που για να μην τους πάρουν το κεφάλι υπέγραφαν "μεταμέλεια". Το πόσο μεταμελημένοι για τα πιστεύω τους  ήταν το απέδειξε ο Βελουχιώτης.  
Εκείνους εσείς τους αποκηρύσσατε ως προδότες του κόμματος. Η δική σας υπογεγραμμένη δήλωση χαρακτηρίζεται ξεκάθαρα ως προδοσία της πατρίδας. Κι αυτό είναι συνειδητή μεταμέλεια άνευ βασανιστηρίων και άνευ ιδεολογικού λόγου.
Αυτή την φορά δεν θρηνεί η μάνα Ελλάδα πάνω από το πτώμα μας. Θρηνούμε εμείς πάνω από το δικό της.                                                                                                                   Στον τοίχο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...