M A N I E R
this site the web

Ο άνθρωπος που μίλησε με τον Θεό

Μέχρι και με τον Θεό ομολόγησε ότι μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση να ανακοινώσει πως οι διαπραγματεύσεις για τα νέα μέτρα τελείωσαν.

Σύμφωνα με τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Θεός έχει τη μορφή ενός σεβάσμιου γέροντα με λευκά μακριά μαλλιά και φορά έναν μακρύ ζαχαρί χιτώνα. Το μουστάκι του ήταν σαν του Φώτη του Κουβέλη.

Ο Θεός ήταν φιλικός με τον Αντώνη και αφού τον εξομολόγησε, του έδωσε την εντολή να μην ακούει τον άθεο Τσίπρα που έχει στρέψει όλα τα ξένα ΜΜΕ εναντίον του και να προχωρήσει στην σωτηρία του έθνους.

Αν τα νέα μέτρα δεν περάσουν τελικά από τη βουλή, ο

Αντώνης Σαμαράς με εντολή του Θεού θα φορτώσει σε μουλάρια και καμήλες το βιος των Ελλήνων και θα περιπλανηθεί μαζί τους για 40 χρόνια στην έρημο.

Ο Θεός τον συμβούλεψε να μην κουνήσει ρούπι από το πλάι του λαού του γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αλλαξοπιστήσουν και να λατρέψουν για ηγέτη τους το βόιδι τον Βενιζέλο.

Επίσης, υποσχέθηκε στον Αντώνη ότι το μέλλον θα είναι σκληρό, αλλά αν κάνει λίγη υπομονή θα βρει τη γη της Επαγγελίας που μπορεί να ειναι κατάξερη, αλλά από κάτω θα είναι τίγκα στο πετρέλαιο.

Ο Αντώνης ζήτησε από το Θεό να τον προστατέψει από τους άπιστους που τον κυνηγούν και τον καταδυναστεύουν. Ο Θεός τον προέτρεψε να υπομείνει τα πάθη που θα τραβήξει, γιατί έχει το δίκιο και την αστυνομία με το μέρος του.

Φεύγοντας, ο Σαμαράς ρώτησε τον Θεό αν χρειάζεται να πάρει μαζί του συγκεκριμένες εντολές για να τις μεταφέρει στο λαό του. Ο Μεγαλοδύναμος του έγραψε μια λίστα σε CD
.                                
Polyfimos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...