M A N I E R
this site the web

Άκου ανθρωπάκο ...Έλληνα βολεμένε!!

Επέλεξες να γυρίσεις την πλάτη στην πατρίδα σου δεύτερη φορά για να συνεχισεις να είσαι πρεζόνι και δολωμένος σε ότι οι εχθροί της ανθρωπότητας σε εκπαίδευσαν να πιστεύεις!

Όλα αυτά που σήμερα θα πανηγυρίσεις σαν νίκη μικρέ ανθρωπάκο θα είναι όλα όσα σύντομα θα βλαστημήσεις και θα καταραστείς!!

Τα ζωγραφιστά χαρτάκια μικρέ ανθρωπάκο που προσπαθείς να υπερασπίσεις βάζοντας πάνω από το έθνος σου, πάνω από την φυλή σου, πάνω από τα παιδιά σου θα είναι αυτά που θα σε καταντήσουν χωρίς να έχεις στον ήλιο μοίρα!

Μικρέ ανθρωπάκο Ελληνα εσύ που σήμερα έπραξες το "δημοκρατικό" σου δικαίωμα (μια δημοκρατία που όλοι όσοι
δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν τελικά ψηφίζουν...φαντάσου ότι σήμερα ψήφισε και ο Παπανδρέου και ο πάγκαλος και οι παρέες τους και οι φοροφυγάδες και οι τραβεστί και οι αλλοδαποί και οι δολοφόνοι ληστές και και και γαμώ την δημοκρατία σας) θα υποστείς όλο το βάρος της μικρότητας σου μιας και για εσένα η έννοια ηθική και πατρίδα είναι μικρότερη από το πορτοφόλι σου, το ακινητακι σου, το κινητουλι σου.. προτίμησες σήμερα δηλαδή μικρέ ανθρωπάκο Ελληνα να συνεχίσεις να είσαι διαχειριστής στην ζωή σου και όχι ιδιοκτήτης της ζωής σου!!!!

Σύντομα μικρέ ανθρωπάκο μιας και πάντα θα δικαιολόγησε ότι δεν γνώριζες (αν και ποια είχες ολο τον χρόνο και όλα τα μέσα) θα βιώσεις τον πόλεμο και την πείνα, σύντομα ανθρωπάκο όλα όσα για αυτά πρόδωσες τα ιερά και τα όσια θα είναι τόσο ευτελή όσο είσαι εσύ αυτή την στιγμή αλλά δεν το γνωρίζεις!!!!

Μην φωνάξεις μικρέ ανθρωπάκο, μην κλάψεις, τελειώσανε οι χάρες από τον ουρανό, είχες μια ευκαιρία εστω και κουτσή να δείξεις ότι μπορείς να είσαι Α-ΛΗΘΗΣ....άλλα για μια φορά ακόμα απέτυχες!!


Όλα όσα θα ξαναπώ θα είναι για λίγους, κανένα σεβασμό σε σκουλήκια, κανένα σεβασμό σε προδότες κανένα σεβασμό σε τελευταίας κατηγορίας υπανθρωπιδια με σαυροειδή καταγωγή!!


Μικρέ ανθρωπάκο η τελευταία αφιέρωση είναι για σένα ....από αύριο ξεκινάει άλλη χορωδία ..που συ δεν θα συμμετέχεις ποτέ ...    
STEVENIKO 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...