M A N I E R
this site the web

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ - Δελτίο τύπου

Απλά πείτε μας που είναι το νέο Σούλι…
                                              Δελτίο τύπου   16-03-2012 
Η εθνοκάθαρση άρχισε. Με τα νέα μέτρα εφαρμόζονται εκλεπτυσμένες μέθοδοι της ναζιστικής Γερμανίας, του Γιόζεφ Μένγκελε και του Ρούντολφ Ες.
Μπορεί να μην έχουν στηθεί «ακόμα» φούρνοι αλλά η γενοκτονία των αναπήρων που «επιβαρύνουν» τα ταμεία έχει ξεκινήσει διακριτικά αλλά σκληρά και ανάλγητα.
Η αθλιότητα του σημερινού πολιτικού συστήματος και όλων των πολιτικών, αναπήρων και μη, ανεξαρτήτως κόμματος είναι παροιμιώδης.
Περικοπές στα αναπηρικά αμαξίδια, στους καθετήρες και τα επιθέματα των κατακλίσεων σύμφωνα με τις τελευταίες εγκυκλίους των ταμείων δείχνουν ότι όσο γρηγορότερα «ξεμπερδεύουν» μ’ εμάς, τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς.
Με λίγα λόγια η ούρηση, τα πόδια και οι πληγές των αναπήρων θα σώσουν τη χώρα και το Άρειο έθνος που επιχειρούν να δημιουργήσουν.
Ο «Αγών μου» του Χίτλερ θα είναι κλασσικό κόμικς μπροστά στα όσα θα γράψει η ιστορία για ομαδικούς θανάτους παραπληγικών από νεφρική ανεπάρκεια, σηψαιμία και επιπλοκές λόγω ελλείψεως φαρμακευτικής αγωγής.
Το λυπηρό είναι ότι, κανείς δεν αντιδρά, ούτε καν οι Εβραίοι που υπέστησαν κάτι παρόμοιο πριν 70 χρόνια.
Ο σύλλογος μας το σκέφτηκε σοβαρά και αποφάσισε να βοηθήσει το «έθνος» δηλώνοντας στο νέο πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και τους ανάπηρους πολιτικούς και συνδικαλιστές που σιωπούν «και το τομάρι μας να δώσουμε για να σώσουμε τη χώρα, απλά πείτε μας που είναι το νέο Σούλι…»

Για τον Πε.Σ.Κ.Α
Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας
           Δημητριάδης Βασίλειος  
             Γιαννούτσος Ιωαννης   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...