M A N I E R
this site the web

Πληρώνεις το μπουγιουρντί θες δεν θες

Της Μιχαλούς
Κάνουν κολοτούμπες, λένε  ψέματα, και παγιδεύουν εκατοντάδες νοικοκυριά τα τζιμάνια του Οικονομικών … Τελευταίο τους κατόρθωμα είναι, η λαμογιά που έστησαν στους καταναλωτές οι οποίοι  πλήρωσαν το ρεύμα κι όχι το "τέλος ακινήτων" και βρέθηκαν να έχουν καταβάλει το χαράτσι και να χρωστούν την κατανάλωση ρεύματος!
Οι ιθύνοντες προχωρούν στην υλοποίηση κάθε αρρωστημένου μέτρου που τους έχει μπει στο μυαλό στο όνομα της Δημοκρατίας χωρίς φραγμό… Μιας δημοκρατίας η οποία  πλέον έχει αλλάξει έννοια και δεν διαθέτει ούτε μια στάλα αλήθειας!!!
Παρακάμπτουν αβίαστα ακόμη και την πρόσφατη απόφαση
του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία έκρινε ως αντισυνταγματική τη διακοπή της ηλεκτροδότησης με το αιτιολογικό ότι δεν έχει εξοφληθεί το χαράτσι.
Το μαγείρεμα ή η απίστευτη ευρεσιτεχνία τους δεν έχει προηγούμενο… Παγίδεψαν τα νοικοκυριά αφήνοντας τα να πιστεύουν ότι έχουν κάνει την αντίσταση τους στο χαράτσι και τελικά οι  καταναλωτές δέχονται ειδοποιήσεις ότι οι λογαριασμοί ρεύματος παραμένουν απλήρωτοι, ενώ θεωρούσαν πως τους είχαν εξοφλήσει.
Στο στημένο παιχνίδι τους συνοδοιπόροι και ορισμένα στελέχη της ΔΕΗ που έδιναν αυτή την εσφαλμένη εντύπωση στους πολίτες , την οποία καλλιεργούσαν ενδεχομένως και κατά παράβαση του νόμου και των συμβατικών υποχρεώσεων της εταιρίας.
Όσο για τις οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί για την απαλλαγή από το ειδικό τέλος ακινήτων, ουδείς αρμόδιος γνωρίζει αν θα εξεταστούν, τελικά, και πότε ή αν η όλη υπόθεση αποδειχτεί ένα φιάσκο από πλευράς υπουργείου!

Τελικά εκείνο που μένει σαν πικρή γεύση είναι ότι, όσοι είχαν την εντύπωση ότι εξοφλώντας εν μέρει τον λογαριασμό τους εξοφλούν το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και όχι το ειδικό τέλος ακινήτων, την πάτησαν!!!
Για ακόμη μια φορά έστησαν μια παγίδα προς τους καταναλωτές με ένα πρωτοφανές μπάχαλο πίσω από την υπόθεση με το ειδικό τέλος ακινήτων.                          topontiki.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...