M A N I E R
this site the web

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ KAI ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ !...

Η όλη μυαλοφυγόδικη φλυαρία γύρω από, τάχα, "σχεδιασμένα εγκλήματα", "πρακτορικές προδοσίες", "καθοδηγούμενες επιλογές" και "ιδιοτελή ξεπουλήματα", ξεκίνησε από τα ανεπαρκή χάχανα της Τσίπρικης, δήθεν, αριστεράς και από ένα εσμό ηλίθιων ανεγκέφαλων της ακροδεξιάς, κατακάθια της πάλαι ποτέ ακμάζουσας  "εθνικοφροσύ-νης".

Το όλο σκηνικό καλλιεργήθηκε, αυτά τα δυο χρόνια, σε σειρά ανεκδιήγητων ιστοσελίδων - κύρια blogs - που συγκεριάστηκαν από αργόσχολους, αγράμματους και, κατά κόρον, πειραγμένους "χομεϊνήδες" του ελληνικού περιθωρίου, που βρήκαν τρόπο και μέσο να δημοσιοποιήσουν τα ξεράσματά τους.

Αυτό το σκηνικό και τα υποπροϊόντα του, βρήκαν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν κατάλληλα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα άνομα συμφέροντά τους και τα σκοτεινά σχέδιά τους, οι πραγματικά διευθεντεύοντες την οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου, οι διαχρονικές "βδέλλες", οι ουσιαστικοί υπεύθυνοι της κατασπατάλησης των πόρων και της χρεοκοπίας της χώρας και του λαού !

Κοιτάξτε τους, όταν διαπίστωσαν, πως ο Γ. Παπανδρέου δεν αστειεύονταν και πέρα από τις πρόσκαιρες νεοφιλελεύθερες ασκήσεις των τροϊκανών, προωθούσε και αλλαγές, ανατρεπτικές του, μέχρι χθες, οικονομικοπολιτικού status quo, έδωσαν το σύνθημα : προπέτασμα καπνού, τώρα, με βγάλσιμο του Παπανδρέου στη "σέντρα", εκμετάλλευση και ταυτόχρονα αποχαύνωση και υπνώτιση των χαχόλων μπαχαλάκηδων, τους οποίους εκτονώνουμε κατά του "προδότη ΓΑΠ", ενώ παράλληλα προωθούμε όσα περισσότερα μέτρα εξυπηρέτησης των συμφερόντων μας και ταυτόχρονα δημιουργούμε τις συνθήκες για να θρονιαστεί στου Μαξίμου, ο δικός μας !

΄Ολα τα περί λαθών, εγκλημάτων και προδοσίας, του Παπανδρέου, θα αξιοποιηθούν, ως ο μεγάλος αντιπερισπασμός, προκειμένου να καλυφθεί η ουσία, που δεν είναι άλλη από την επιβολή του, δήθεν,  "αντιμνημο-νιακού" και, δήθεν, "επαναδιαπραγματευτή" Σαμαρά, στο σβέρκο της χώρας και του λαού. Η διαδικασία "δίωξης" του ΓΑΠ χρησιμοποιείται για να καλύψει και να κουκουλώσει την θεαματική και βαρύγδουπη κωλοτούμπα του Αντωνάκη, ο οποίος επέρχεται με καθαρές προτάσεις - λύσεις, για τα προβλήματα των αφεντάδων κι όχι με τις ανατρεπτικές σκέψεις και τους επικίνδυνους σχεδιασμούς του Γιώργου.

Στο μεγάλο αυτό "ρεσάλτο", όλοι έχουν το βρώμικο ρόλο τους, όλοι τίθενται στην υπηρεσία "μας", πιασμένοι στο δόκανό "μας", είτε ως φαλιρισμένοι επιχειρηματίες, είτε ως χρεοκοπημένοι εκδότες και ψευτοεκδότες, είτε ως υπόδικοι λαθραίας μεταφοράς χρημάτων άγνωστης προέλευσης, είτε ως διωκόμενοι οφειλέτες του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων, είτε ως ενεχόμενοι σε πλείστα όσα παράνομα γεγονότα, πράξεις και ενέργειες : όλοι στο αγκίστρι "μας", όλοι στις διαταγές "μας", όλοι στην υπηρεσία "μας" !

΄Ολοι ; Ναι, ρε σεις, όλοι ! Ακόμα και οι "παραμορφωτικές" πολιτικές εφεδρείες "μας", του τάχατες, προοδευτικού σοσιαλδημοκρατικού χώρου, είπαμε ΟΛΟΙ !!! Το διακύβευμα είναι τεράστιο, παίζεται η ύπαρξή "μας" !...              

ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...