M A N I E R
this site the web

ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ !...

Είπε, επί λέξει, χθες ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ : "...Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο μεγάλης δοκιμασίας, οφείλουμε να πετύχουμε ένα σαφή στόχο κοινωνικής αλληλεγγύης. Βασικός μου στόχος σ αυτή τη δύσκολη περίοδο να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο, να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς εισόδημα..".

Η καφρίλα των ΜΜΕ και των blogs, συνεπής στη γλοιώδη τακτική της παραχάραξης και της παραπληροφόρησης, το διάβασε όπως ήθελε και τη συνέφερε και το παρουσίασε ως ...σοκ ! Ο πρωθυπουργός στοχεύει ν΄ αφήσει μόνο ένα εργαζόμενο σε κάθε οικογένεια !

Μερικοί, αιώνιοι, μαλάκες έλληνες, νομίζουν πως δεν υπάρχουν οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο, δηλαδή χωρίς κανένα εισόδημα, γι αυτό και τους έκανε εντύπωση ο στόχος για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο.

Σε πλήρη συναγωνισμό των κάφρων και των λαϊκιστών, το ΚΚΕ, που έγραψε στην ανακοίνωσή του την παραχαραγμένη ερμηνεία του λόγου του πρωθυπουργού.

Ατύχησαν, όμως, και προκάλεσαν οι τρόφιμοι του Περισσού, καθότι τόλμησαν να μιλήσουν για ανεργία, ανέργους και απολύσεις, σε μια συγκυρία, που οι ίδιοι, ως αφεντικά, απέλυσαν με ωμό και απερίφραστο τρόπο, εργαζόμενους από τα μέσα προπαγάνδας που διαθέτουν και λειτουργούν.

Αλήθεια, ψευτοεπαναστάτες, απομεινάρια του σταλινικού εκτρώματος, οι εργαζόμενοι που απολύσατε από τον 902, έχουν στις οικογένειές τους άλλον εργαζόμενο ;΄Εχουν άλλο εισόδημα ή το μόνο που υπήρχε ήταν αυτό που τους καταργήσατε ; Το ψάξατε ;

Ψάξτε το πρώτα και μετά τολμήστε να ξαναμιλήσετε για ανεργία και απολύσεις !...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...