M A N I E R
this site the web

ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ ΤΟΥΣ !...

Σε αγαστή συνεργασία η φυλλάδα “Ελεύθερος Τύπος”, η Νέα Δημοκρατία, διά του ανεκδιήγητου νέου εκπροσώπου της, (πρώην διευθυντή της ως άνω εφημερίδας) και οι σκοτεινοί κύκλοι του κατασκευαστικού και προμηθευτικού κατεστημένου, όντας εξοργισμένοι από τα μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό και την εξάλειψη της ασύδοτης και λεηλατικής δράσης τους, σχεδίασαν και στοχοποίησαν τον υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Ντίνο Ρόβλια, μέσω ενός αστήρικτου και συκοφαντικού πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος.

Μια δικηγόρος, την οποία την συνδέουν, επαγγελματικά, με τον υφυπουργό είναι, λένε, συνήγορος ενός εργολάβου, που έχει έχει μια υπόθεση 200 εκ. € με το δημόσιο, και, συνεπώς, πίσω της είναι ο Ρόβλιας, άρα ΣΚΑΝΔΑΛΟ !

“Να πάρει θέση η κυβέρνηση...”, ωρύεται, ο χαχόλος εκπρόσωπος, που μάλλον, ο ίδιος έχει γράψει και το δημοσίευμα. Ναι, είναι ο ίδιος, που τις προάλλες κατακεραύνωνε την ΕΡΤ, ότι δεν έπαιξε τον Σαμαρά, ενώ ο Αντωνάκης έπαιξε και παράπαιξε !

Πρόκειται για μια, ακόμα, θλιβερή προσπάθεια της νεοδημοκρατίας να κάνει αντιπερισπασμό και ν΄ αποτρέψει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον, από το την κατρακύλα της και τα αδιέξοδά της.

Η αποστομωτική απάντηση του Ντίνου Ρόβλια έχει ως εξής :...


«Δεν είναι η πρώτη φορά, που κακόπιστα δημοσιεύματα επιχειρούν ανεπιτυχώς να με θίξουν πολιτικά με διαστρεβλώσεις σχετικά με την επιστημονική και επαγγελματική μου πορεία, που προηγήθηκε της πολιτικής μου πορείας. Ο «Τύπος της Κυριακής» όμως υπερέβη την κακοπιστία και επέλεξε τη συκοφαντική δυσφήμιση, διατυμπανίζοντας με πηχυαίο τίτλο ότι δήθεν δικηγορώ και μάλιστα υπέρ συγκεκριμένων υποθέσεων, ενώ είμαι Υφυπουργός.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας υπό τον ψευδή και συκοφαντικό τίτλο «Υπουργός συνήγορος μεγαλοεργολάβων κατά του Δημοσίου», υπηρετεί οικτρά τόσο το λαϊκισμό, όσο και τη νοσηρή φαντασία.

Είναι προφανές ότι δεν έχω οποιαδήποτε σχέση με το θέμα του δημοσιεύματος, αλλά και ούτε και θα μπορούσα να έχω.

Όπως είναι γνωστό, είμαι εκτός δικηγορίας και δεν έχω ασχοληθεί ως δικηγόρος με καμία υπόθεση εδώ και επτά (7) χρόνια.

Δεν χειρίστηκα καμία υπόθεση ούτε καν και μετά την άρση του συνταγματικού ασυμβίβαστου.

Ούτως ή άλλως η ενασχόλησή μου με την πολιτική απορροφά όλη τη δραστηριότητά μου. Όταν δικηγορούσα πάντως (και για να μην ανησυχούν οι κύριοι του Τύπου της Κυριακής), δικηγορούσα με τρόπο απολύτως ηθικό και βεβαίως νόμιμο.

Η γκρίζα δημοσιογραφία των προσωπικών εμπαθών επιθέσεων, με τους παραπλανητικούς τίτλους-ρύπους και τα προφανή κίνητρα, πολιτικά και αύξησης κυκλοφορίας φύλλων, σίγουρα δεν μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο.
Περιμένω από την εφημερίδα να ανακαλέσει όσα συκοφαντικά άμεσα ή έμμεσα μου αποδίδει , διαφορετικά το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

Τέλος, διερωτώμαι αν είναι τυχαίο ότι γίνομαι στόχος τέτοιων επιθέσεων, μετά από μια σειρά πρωτοβουλιών, που έλαβα στο χώρο των δημοσίων προμηθειών, για την αντιμετώπιση εστιών διαφθοράς, που «ροκανίζουν» το δημόσιο χρήμα". 
ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...