M A N I E R
this site the web

Προς Δικαίωση Παπανδρέου.

Τα μέτρα που λήφθηκαν από τη Σύνοδο Κορυφής και τα όσα θα αποφασίσουν μέχρι την Κυριακή το βράδυ από τους υπουργούς Οικονομικών των χωρών του Eurogroup ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η Ευρώπη τώρα λειτουργεί ομαδικά μπροστα στη Συστημική Επίθεση που εξαπέλυσαν αμερικανοί και ασιάτες κερδοσκόποι.

Τότε ο Γιώργος έτρεχε μόνος και τους φώναζε, αλλά αφησαν την Ελλάδα αβοήθητη να πεθάνει από ασφυξία λόγω αδυναμίας δανεισμού.
Σήμερα, ο Σαρκοζί, η Μέρκελ και οι λοιποί θέλουν να απαντήσουν κι αυτοί Συστημικά και ενιαία σαν Ευρώπη. Μέχρι Ευρωπαϊκό Οίκο Αξιολόγησης και φυσικά Έυρωπαϊκό Ταμείο Στήριξης (αντί του ΔΝΤ) δημιουργούν.
Στο νέο σύστημα και στο νέο τρόπο αντιμετώπισης των χωρών με δημοσιονομικά προβλήματα πρέπει να ενταχθεί και η Ελλάδα. Κατά συνέπεια ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ηδη η Ελληνική Κυβέρνηση ετοιμάζεται να το θέσει, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι βραδυνές ειδήσεις.
Φαντάζομαι τη θλίψη στον Περισό και την Κουμουνδούρου...         1KLIK-ARISTERA  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...