M A N I E R
this site the web

Οι πωρωμένοι εκτελεστές των μυστικών υπηρεσιών

Καθοδηγητής των ειδικών υπηρεσιών της CIA, κατά τη δεκαετία του 1970, ήταν ο στρατηγός Γιαρμπόρο. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «L' Europeo» (29/9/1978), ανέλυσε τις διασυνδέσεις της CIA και των ΗΠΑ με τις εστίες της δήθεν «αριστερής» τρομοκρατίας.
Είπε μεταξύ άλλων ο Γιαρμπόρο:
«Η λεγόμενη τυφλή τρομοκρατία είναι μια τακτική επεξεργασμένη από τη CΙΑ, σε συνεργασία με διάφορους ατλαντικούς οργανισμούς. Η τακτική αυτή χρησιμοποιείται κυρίως ως βασικό στοιχείο για διάφορα προγράμματα, που έχουν σκοπό να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις και να πείσουν τον πληθυσμό να συμφωνήσει με την εγκαθίδρυση ισχυρού αστυνομικού κράτους». ........
.....
Αυτές τις «επεξεργασμένες τακτικές» (Απείρως πιο επεξεργασμένες και «επιστημονικές» τις επόμενες δεκαετίες) τις βιώσαμε εφιαλτικά στην Ελλάδα, σε όλες τις πολυεδρικές τους διαστάσεις: Από τους εμπρησμούς και τις κουκουλοφόρικες «εξεγέρσεις» μέχρι την πληθώρα των τρομοκρατικών οργανώσεων και διεστραμμένων, σαδιστών εκτελεστών.
Οι πωρωμένοι εκτελεστές και βασανιστές των μυστικών υπηρεσιών, το προϊόν ενός συστήματος εκμετάλλευσης και βίας που τους καθιστά απαραίτητους και τους εκπαιδεύει, δεν μπορεί παρά και οι ίδιοι να εκπαιδεύουν ανάλογους άρρωστους και διεστραμμένους «στρατιώτες» της τρομοκρατίας τους.
Οι τρομοκράτες εκτελεστές των μυστικών υπηρεσιών και τα πιόνια τους ή όσους έχουν βάλει στο χέρι από τον πολιτικό υπόκοσμο (ανεξαρτήτου χρώματος) εκπαιδεύονται στο σαδιστικό έγκλημα, διακατέχονται από το πωρωμένο πάθος της καταστροφής και της δολοφονίας: Μετατρέπονται σε κτηνάνθρωπους...
Αναμφίβολα οι μυστικές υπηρεσίες στρατολογούν από τους χώρους της ακραίας πολιτικής αλλοτρίωσης, εξαθλίωσης και αχρειότητας.
Σήμερα κάποια μικρά τμήματα της νεολαίας έχουν ριχτεί από την καπιταλιστική βαρβαρότητα στα τάρταρα της ακραίας απελπισίας, πολιτικής εξαθλίωσης και «εξεγερμένης» αχρειότητας.
Η προβοκάτσια και η στρατολόγηση χαφιέδων έχει αναχθεί από τους μηχανισμούς του πλανητικού κράτους και της μυστικές τους υπηρεσίες σε επιστήμη.
Ο Βίκτωρ Σερζ, ο οποίος έχει μελετήσει προσεκτικά τα αρχεία της ΟΧΡΑΝΑ, περιγράφει και αναλύει στο βιβλίο του «Τι πρέπει να ξέρει ένας επαναστάτης» σημαντικά πράγματα αυτής της «επιστήμης» στρατολόγησης χαφιέδων.
Σημείωση: Φανταστείτε σήμερα τις επιστημονικές μεθόδους των προβοκατόρικων μηχανισμών.
Ο Σερζ τους προβοκάτορες τους εντάσσει στους νευρωτικούς με «βιασμένη διανοητικότητα».
Βρισκόμαστε –γράφει ο Σερζ- «μπροστά σε μια περίπλοκη ψυχή, κακή, θλιβερή, βρωμισμένη, ξεγυμνωμένη».
Αυτοί οι προβοκάτορες χωρίζονται σε δύο είδη:
α). Οι αδύνατοι χαρακτήρες, που εύκολα τους βάζει στο χέρι η αστυνομία. «Μια στιγμή δειλίας αρκεί. Γιατί υπάρχει πολύ δειλία στο βάθος της ανθρώπινης ύπάρξης».
Αυτό το είδος γίνεται κυριολεκτικά κουρέλι και εκτελεί κάθε διαταγή υπνωτισμένα...
β). Τι πιο επικίνδυνο είδος, όμως είναι άλλο: Είναι εκείνοι που διψούν για περιπέτεια, αναρρίχηση, φήμη και εξουσία.
Αυτοί δεν πιστεύουν σε τίποτα. Απογοητευμένοι από αυτό που πίστευαν (αν πίστευαν), παθιασμένοι για δολοπλοκίες, για συμμετοχή σε πολύπλοκα παιχνίδια που ξεγελούν τον κόσμο.
Και τα δύο είδη των χαφιέδων και προβοκατόρων έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας σήμερα που οι εξουσιαστικοί μηχανισμοί της προβοκάτσιας στηρίζονται στο νεοταξικό ολοκληρωτισμό και η «αριστερά» έχει μεταλλαχτεί σε προπαγανδιστής των ιδεολογημάτων του ολοκληρωτισμού.
Γίνεται σαφές ότι οι μυστικές υπηρεσίες έχουν πολύ εύκολο έργο στο να κατασκευάζουν και να καθοδηγούν τρομοκρατικές συμμορίες, να στρατολογούν και να εκπαιδεύουν σαδιστές δολοφόνους και να παγιδεύουν πολλούς πολιτικά εξαθλιωμένους, χρησιμοποιώντας τους σαν «ασπίδες» στις τρομοκρατικές πράξεις, αλλά και σαν αναλώσιμα υλικά στις κατασκευασμένες «εξαρθρώσεις» της «τρομοκρατίας».
Καμία «αριστερή» ή άλλου χρώματος τρομοκρατία δεν υπάρχει σήμερα. Αυτός ο μύθος πρέπει να γκρεμιστεί.
Μία και μόνη είναι η τρομοκρατία: Αυτή των μυστικών υπηρεσιών που εμφανίζεται, κατά περίσταση, με ποικίλα χρώματα και ποικίλες «επαναστατικές» σφραγίδες.
Μία είναι η σφραγίδα: Αυτή των μηχανισμών προβοκάτσιας και των μυστικών υπηρεσιών, με προεξέχουσα τη CIA.
Αυτά τα θλιβερά «ανθρώπινα κουρέλια» που μας εμφανίζουν για «Ε.Α.», πολιτικά σκύβαλα στην κυριολεξία με «βιασμένη διανοητικότητα», αν δεν είναι παγιδευμένα, είναι κατασκευασμένοι δολοφόνοι σαδιστές των μυστικών υπηρεσιών.
Καμία σχέση δεν έχουν με αριστερές ή αναρχικές ιδέες.
Πιόνια ενός σαδιστικού τρομοκρατικού μηχανισμού είναι. Μηχανισμός που τους έχει και αυτούς καταστήσει ψυχρούς δολοφόνους, πωρωμένους και διανοητικά διεστραμμένους σαδιστές.
Αν αληθεύουν αυτά που διέρρευσαν σχετικά με τις τηλεφωνικές συνομιλίες τους, γύρω από τη δολοφονία του 15άχρονου Αφγανού, τότε πράγματι βρισκόμαστε μπροστά σε μια θηριώδη κτηνωδία.
Διαβάστε για να ανατριχιάσετε:
«Τους βλέπαμε να την σκαλίζουν (τη βόμβα) και δεν ξέραμε τι να κάνουμε...»
Και κάποιος άλλος έλεγε στο τηλέφωνο από...το σημείο που έγινε η έκρηξη: «Ρε κοίτα τους μαλ... παίζουν με την τσάντα»...
Είμαστε βεβαίως πολύ επιφυλακτικοί στις «διαρροές» της αστυνομίας και των καθεστωτικών μηχανισμών.
Αυτό, όμως, το περιστατικό των «διαρροών» αποκαλύπτει και κάτι άλλο:
Τα παιχνίδια της προβοκάτσιας που παίχτηκαν με το μικρό Αφγανό: Αυτά από τα μεγάλα προπαγανδιστικά λαρύγγια της «Ελευθεροτυπίας» και του «Συγκροτήματος».                                    Του Θύμιου Παπανικολάου απο Newtr@p

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...