M A N I E R
this site the web

Σοκολάτα αδυνατίσματοςΕπειδή δεν είναι λίγοι αυτοί που λατρεύουν την σοκολάτα και δεν μπορούν να την σταματήσουν, αλλά παράλληλα θέλουν να κάνουν και δίαιτα, κατασκευάστηκε από την ισπανική εταιρεία Cocoa BIO, μια σοκολάτα που αδυνατίζει. Το όνομα αυτής είναι Lola και περιέχει χημικές ουσίες που μειώνουν το αίσθημα της πείνας, χωρίς ωστόσο να στερείται γεύσης.

Δυστυχώς όμως, παρόλο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το θέμα γεύσης, η εμφάνιση της δεν θυμίζει ιδιαίτερα σοκολάτα, αφού έχει πράσινο χρώμα, λόγω των ασυνήθιστων συστατικών της. Συγκεκριμένα αποτελείται από σπιρουλίνα και μικροσκοπικά φύκια με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α και Β12, που βοηθούν στην απώλεια κιλών.

Σύμφωνα με δηλώσεις ενός εκ των κατασκευαστών του νέου αυτού προϊόντος: “Οι καταναλωτές πρέπει να τρώνε μία ή δύο σοκολάτες σχεδόν μία ώρα πριν το κυρίως γεύμα. Θα νιώθουν ευχάριστα χορτάτοι.”

Τέλος, η επίσημη παρουσίαση της Lola έγινε δημόσια στην διεθνή έκθεση της Μαδρίτης και πωλείται σε συσκευασία των πέντε ή των 30 τεμαχίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας

Ο θάνατός τους, η ντροπή μας
AYLEN KURDI Το μικρό σου κορμάκι έστεκε ακίνητο στην ακτή Σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε Εσύ πιο πολύ από τον καθένα μας έπρεπε να γελάς με χάδια και παιχνίδια στα γόνατα του πατέρα στην αγκαλιά της μητέρας Όμως όχι Δεν θα προλάβεις να μεγαλώσεις Να ζυγίσεις τις ομορφιές και τις ασχήμιες του κόσμου Να ψηλώσεις σαν τα λιόδεντρα του τόπου σου Πρόλαβες ίσως να κλάψεις γιατί σε τρόμαξε μια βόμβα Η Συρία ήταν λενε μια όμορφη χώρα Τώρα στη Συρία αντηχούν τα πιο θλιμμένα τραγούδια Από τη Δαμασκό μέχρι το Χαλέπι από τη Χόμς μέχρι τη Λαττάκεια και από τον φοβο στέρεψαν τα στήθια των γυναικών από γάλα Θα έπρεπε τωρα να παίζεις να νιώθεις τη ζεστασιά του ήλιου στο προσωπάκι σου Μαζί με τ'άλλα παιδιά Δεν πρόλαβες να μάθεις όμως πως άνθρωποι πεθαίνουν και ξεριζώνονται για να πλουτίζουν οι φταίχτες Αυτό δεν είναι ποίημα Είναι κραυγή Έκκληση για βοήθεια Στον πόλεμο η ποιήση είναι μονάχα ψέμα Η αλήθεια βρίσκεται στο μικρό σου κορμάκι που ακίνητο στην ακτή σιωπούσε μα συνάμα ούρλιαζε γιατί πάνω του διαγραφόταν η ξεφτίλα όλου του κόσμου Η ντροπή μας Νεφέλη AYLAN KURDI جسدك الصغير مسجى على الشاطىء ساكتا ولكنه يهدر فأنت اكثر من اي منا كان من المفترض ان تضحك بالمداعبات وبالعابك على ركبتي والدك او في حضن امك لكن لا.. لم تستطع ان تكبر كي تزن جمال وقبح هذا العالم ام تستطع ان تطول لتنتصب كشجر الزيتون في بلدك . قد تكون قد بكيت لخوفك من قذيفة انفجرت سوريا كانت بلد جميل كما يقولون في سوريا الان لا تسمع الا الترانيم الحزينة من دمشق حتى حلب من حمص حتى اللاذقية ومن الخوف جف الحليب في صدور الامهات كان من المفترض ان تكون الان تلعب ان تلفح الشمس وجهك الصغير ومع اقرانك الاخرين لكنك لم تستطع ان تدرك ان اناسا يموتون واخرون يقتلعون من بلادهم كي يزيد غنى المسؤولين عما يجري هذا ليس شعرا انه صرخة انه نداء للنجدة والمساعدة ففي الحروب لا يعدو الشعر سوى كذبة الحقيقة مسجاة هناك في جسدك الصغير والذي بلا حراك سجي على الشاطىء صامتا ولكنه يهدر ففوقه رسمت مهزلة هذا العالم باسره وفوقه رسم عارنا . نيفيلي
 

W3C Validations

Ένα blog που λέει... οχι, σε κάθε είδους κάγκελα ...ο καθένας μπορεί να σπάσει τα μικρά η μεγάλα κάγκελα που τον περικλείουν.....

Usage Policies

Διαβάστε περισσότερα...